Nyhed!

Køb dit merchandise på sortiment.dk

Hos sortiment går vi aldrig på kompromis med kvalitet! Vi sætter en ære i at vores produkter lever op til dine forventninger. Samme gælder for Jelling Musikfestival Hjemmefestival merchandise! Kontakt os hvis du har spørgsmål eller en speciel ordre, så finder vi den bedste løsning for dig.

Nyhed!

Merchandise i økologisk bomuld!

Bæredygtig og miljøvenlig produktion. Sortiment fokuserer på at finde de højeste kvaliteter til de bedste priser! Vi har gjort det muligt at få lavet en bred vifte af forskellige økologiske merchandise, der passer perfekt til dig der vil markere og støtte Jelling musikfestival med ren samvittighed!

Formålet!

"Når vores 38.000 nærmeste venner ikke kan komme til festen, må festen komme til jer. Derfor bringer Jelling Musikfestival i år ud. Vi leverer musikken, minderne og maden – I står for at skabe den gode stemning sammen, men hver for sig.
Formålet er at markere den Jelling Musikfestival som ikke var i 2020 og give dig mulighed for at holde din helt egen fest hjemme i haven. Du kan også støtte festivalforeningen og være med til at sikre endnu en god fest i Jelling i 2021."

Information

Levering!

Vi leverer dine varer til din nærmeste pakkeshop så hurtigt som muligt. Vi pakker og leverer i 3 tempi. Bestiller du dine varer senest d. 21. maj leverer vi til dig senest fredag d. 29. maj. Bestiller du senest d. 1. juni leverer vi til dig senest d. 9. juni. Bestiller du senest d. 21. juni leverer vi dine varer senest d. 30. juni.