Vi klæder virksomheder godt på!

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan handle os Sortiment ApS?

Sortiment ApS sælger iøjefaldende kvalitetsprodukter til private, foreninger, institutioner, restauranter, cafeer og øvrige virksomheder der ønsker at skille sig ud, med eller uden logo og navn. Som noget helt unik har vi på størstedelen af vores sortiment intet minimum og har derfor gjort det muligt og nemmere for private at handle hos os.

Kan i skaffe andre produkter end dem i har vist på hjemmesiden?

Ja, hvis du sender os en forespørgsel på et produkt du ønsker at få lavet, vil vi forespørge i vores leverandørkreds og give dig et tilbud på produktet.

Hvor bliver jeres produkter produceret?

Hovedparten af vores produkter bliver produceret i Danmark og indenfor EU. Ved special forespørgsler vil vi kunne indkøbe produkter i Fjernøsten. Hos leverandører i Fjernøsten sørger vi for at vores leverandører er kontrolleret for at udfører bæredygtig produktion og at der ikke benyttes børnearbejde. Vi er i daglig dialog med fabrikker i blandt andet Asien og kan derfor sikre at kvaliteten og arbejdsforholdene lever op til EU’ såvel som vores krav.

Kan man se sit logo på produktet inden man betaler?

Hvis du bruger design selv  kan du se dit logo på beklædning mm. Ønsker du at se dit logo på reklameartikler, skilte m.v. skal du sende logoet til os, så kan vi for kr. 175,- sende dig et udkast, inden du beslutter dig.

Hvor lang leveringstid er der?

Du vil altid få oplyst din leveringstid ved onlinekøb. Ved bestilling/forespørgsel pr. mail vil vi oplyse dig leveringstiden i det tilbud vi sender til dig. Vi lover dog at leveringstiden er utrolig effektiv hos os, selvom de skal tilpasses med logo eller design. På lagervarer vil leveringstiden typisk være 1-3 hverdage.

Hvem står bag sortiment.dk

Sortiment.dk drives af Selskabet Sortiment ApS. Det ejes og drives af far og søn – Rasmus Degn og Ken Degn. Du kan læse mere om dem ved at klikke her!

Fik du ikke svar på det du søgte? Så send os en besked.

  Læs mere om vores handel- og leveringsbetingelser

  Det kan være forvirrende at handle på kryds og tværs af webshops som alle har forskellige regler. Du kan i vores handelsbetingelser læser hvilke rettigheder, bytteregler og fortrydelse rettigheder du har her hos på sortiment.dk

  Læs mere her

  Kontakt os

  Er du tvivl eller opstår der behov for hjælp eller spørgsmål? Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug hjælp! Vores kunder og en høj service er noget af det vigtigeste hos sortiment.dk

  Kontakt os